EVEN VOORSTELLEN

Welkom bij K.G. Gewichtsconsulent.

Karin GladdinesHallo, ik ben Karin Gladdines en ik heet je van harte welkom op mijn site K.G. Gewichtsconsulent. K.G. staat niet alleen voor mijn naam, maar vormt ook de inspiratie van mijn dienst: Koester Gezondheid, Kies Gericht en Kom op Gewicht.

Als gediplomeerd Gewichtsconsulent begeleid ik gezonde mensen op weg naar een Maatje Minder. In mijn praktijk bied ik hiervoor dan ook verschillende mogelijkheden aan.

Je kunt kiezen voor individuele begeleiding, een groepscursus of voor de Thermo Fysische Methode.

Wat doet een Gewichtsconsulent?

Iedereen is uniek en dat verklaart direct waarom bij velen de populaire diëten maar tijdelijk werken, met het jo-jo effect als gevolg. Diëten is dus niet de oplossing.
Maar wat dan wel? Het antwoord is: niet minder eten maar, anders eten.
Als Gewichtsconsulent ga ik jou begeleiden en coachen over gezonde voeding & beweging in een tempo dat verantwoord is en bij jou past.

Waarom kiezen voor een Maatje Minder?

Afslanken voor een Maatje Minder is voor jou wellicht belangrijk om weer die “leuke versie van jezelf” te zijn, dat favoriete kledingstuk weer aan te kunnen of simpwelweg om weer “lekker in je vel te zitten”. Maar ook gezondheidsredenen kunnen voor jou de doorslag zijn voor een Maatje Minder. Overgewicht verhoogt namelijk de risicofactoren zoals een hoge bloeddruk, hoog cholesterol of gewrichtsklachten.
Soms is die stok achter de deur nodig om je doel te bereiken.

Kies jij Gericht voor een Maatje Minder, Koester jij jouw Gezondheid en ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Maak dan geheel vrijblijvend en gratis een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

INFOGRAPHIC-a3