MAATJE MINDER

“Het afslankprogramma ‘Maatje Minder’ is specifiek afgestemd op individuele professionele begeleiding. Persoonlijke aandacht staat voorop!”

 

Werkwijze:

Kennismakingsgesprek:

Samen gaan we kijken: wat zijn jouw verwachtingen, zijn deze haalbaar en wat zijn de mogelijkheden. Dit gesprek duurt 15 minuten en is geheel vrijblijvend en gratis.

Intake : de stap naar een Maatje Minder.

Tijdens dit consult bespreken we je huidige leefstijl: voeding en beweging zodat ik een plan van aanpak kan maken wat bij jou past. Ik zal je wegen en diverse metingen verrichten.
Ik bespreek het voedingsdagboek dat je van mij krijgt waarin je een week lang een eetverslag bijhoudt. Het intake gesprek staat geheel in het teken van de stap naar een maatje minder en hoe je die kan bereiken ,op een leuke verantwoorde manier die bij jou past.

Het eerste vervolgconsult:

In het 1e vervolgconsult bespreek ik je voedingsdagboek en het concrete plan van aanpak wat bij jou past. Ik geef je advies en tips omtrent voeding en beweging.

Vervolgconsulten:

In deze consulten zal ik je wegen en metingen verrichten en bespreken we de voortgang van het samengestelde doel en plan van aanpak. We bekijken de behaalde successen of misschien zit het even tegen of heb je moeite met lastige situaties en moeten we het plan van aanpak aanpassen.